Om Oss

Regissören Jessica Andersson                                Kompositören Viktor Ståhl

Viktor Ståhl är en flitig kompositör från Malmö som skrivit musik inte bara till egna produktioner utan även som frilansare. Hans musik har dykt upp både i lokala föreställningar men också i spel. Han är också flitig företagare och håller i mycket av det administrativa. 


www.viktorstahl.com

Jessica Andersson, ursprungligen från Sandviken där nu företaget slagit sig ned, har skrivit manus till både små och större projekt. När hon inte jobbat med egenskrivna verk har hon dykt upp både på och bakom scenen och jobbat med film och teater på diverse platser som exempelvis Teaterhögskolan i Malmö.


CV

JV MUSIK & TEATER


JV Musik & Teater är ett nybildat bolag som innefattar en konstant ökande erfarenhet inom Musik- och Teaterbranschen.

Föremålet för företagets verksamhet är inom kulturell verksamhet med störst fokus på framställning av musikdramatiska stycken med allt vad det innebär.

På lång sikt är målet för företaget att det ska kunna stå på egna ben och att framträdandena som görs i företagets namn ska vara vinstdrivande och samtidigt vara synonymt med att det är en hög nivå på det som erbjuds publiken.

För att nå dit vill vi på kort sikt för varje framträdande vi jobbar med att ta ett par steg framåt i organisationen runtom men ändå hålla högst fokus på att själva själen i det vi jobbar med, framträdandena, aldrig dippar i kvalité och att den absoluta medparten av publiken känner sig väldigt nöjda med vad de har upplevt.

VILL NI BIDRA?


Vill ni bidra till vårat kreativa arbete?

Lämna då gärna ett bidrag på Bankgiro 197-8907